Skip to content

"In de doolhof van je denken,
kent alleen je hart de juiste weg"
- Buddha

Disclaimer

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan bezoekers en/of klanten van Dit is mijn Hart. Dit is mijn Hart heeft de inhoud van deze internetsite met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze internetsite.

Dit is mijn Hart is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Dit is mijn Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuiste informatie op deze internetsite.

Dit is mijn Hart behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Dit is mijn Hart zet zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Dit is mijn Hart.

Er geldt een voorbehoud van eventuele typefouten voor het uurtarief of vaste bedrag op de website. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Dit is mijn Hart. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Dit is mijn Hart geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen