Zen Hart

De Zen Hart retraite is een 4 uur durende privé retraite waarin je je innerlijke gezin ontmoet en ermee leert spelen, zodat je iedere situatie waarin je beland kunt steunen op de 4 sleutel figuren in jezelf.
We hebben allemaal een manlijke en vrouwelijke kant, maar ook 2 kinderkanten, het jongensachtige en het meisjesachtige in jou. Ontdek samen met mij hoe jij hiermee kunt spelen en daardoor je reactie op situaties in het leven, makkelijker begrijpt en er mee om weet te gaan.
 
Tijdens een kop thee hebben we een gesprek, hierna zullen we een aantal yoga houdingen doen om je meer uit je hoofd je lichaam in te krijgen.
Daarna nodig ik je uit op de massagebank, waar je heerlijk toegedekt in een totale ontspanning komt, 
via een geleide meditatie. In deze meditatie neem ik je mee naar je eigen innerlijke gezin. Door vragen die ik stel, leer jij ze kennen en begrijpen.
Als afloop bespreken we het na en geef ik je een kaart mee, waarop jouw tools duidelijk zichtbaar zijn, zodat je ze altijd kunt herinneren.
 
Met deze retraite creëer je rust en overzicht in je eigen drukke bestaan, 4 tools waar je levenslang van kunt genieten.
 
4 uur € 197
Ook mooi in combinatie met Warm Hart. Dan duurt deze 6 uur in totaal en zijn de kosten € 297,- incl. gezonde lunch.
 

Ervaringen

Het stuk “steen” in mijn buik is helemaal weg, nadat ik een innerlijke opstelling deed. Het kind in mij is gezien en ik knuffel haar in gedachten.
Sabine
Toen ik van de bank af stapte wilde ik huppelen, vol ruimte en kracht voelde ik me. Nu weet ik hoe ik mijn eigen krachten kan bundelen in welke situatie dan ook.
Thirza
Bijzonder om meerdere :’ik-jes” te voelen en een stem te geven. Wat daar voor oordelen, gevoelens en gedachten aan vast zitten. Verhelderend!
Bianca