Skip to content

"Laat de zon in jezelf weer stralen"
- Meike Meinhardt

Meike Meinhardt

“Alles is energie en energie is in beweging” is Meike haar motto. Ze doet dit werk om de beweging gaande te houden. Inzicht in jezelf, helderheid geven aan vraagstellingen en openheid bieden om veilig te onderzoeken. Dit is de manier waarop zij zelf het leven ontdekt. En dat wil ze delen.

Sinds 21 jaar geeft ze zich zelf ieder jaar een opleiding cadeau om verder te bewegen. Yoga, Massage, Coaching, Human design en Opstellingenwerk heeft ze in haar hart gesloten.

Waarom ik je kan helpen

Ik ben Meike Meinhardt en wil je graag begeleiden op deze geweldige reis naar de stem van je Hart. Met aandacht maar ook met luchtigheid wandel ik met je mee. Zelf heb ik op mijn eigen pad voldoende levenslessen moeten ervaren en haalde ik hulp uit de methodes, waarmee ik nu mag werken en jou terzijde mee mag staan. Ze hebben mij geholpen om weer te mogen zijn wie ik werkelijk ben:
Een creatieve geest, die met passie, speelsheid en inlevingsgevoel haar leven leidt.

Transformatieve Yoga is het ontdekken van jezelf in de stilte van beweging en Familie Opstellingen brengt helderheid en inzicht in de stukken in je leven die wat extra hulp kunnen gebruiken. Massage with a message zorgt voor ontpanning en ontvangen zonder er iets voor te moeten doen. Human Design is het experiment waardoor je met handvatten het mooiste leven kan leiden.

“Zet jezelf niet stil, maar blijf bewegen.”

Hieronder een interview met Meike, zodat je haar nog beter leert kennen of neem direct contact op.

Het was een bijzondere ervaring waarin ik inzichten heb gekregen om weer nader tot mijn gezin te komen en de liefde die ik voelde tijdens de opstelling gaf mij veel kracht en positieve energie. Meike zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en je je in een veilige omgeving bevindt. Hele bijzondere ervaring met veel openheid, liefde en aandacht.
Manon
Familieopstellingen
Meike raakt me met haar massages. Emoties die ik in mij lichaam 'vastzet' maakt Meike weer toegankelijk. Meike weet op de juiste momenten wat dieper te masseren omdat ze mijn lichaam goed aanvoelt. Meike neemt alle tijd en aandacht voor je. Ik heb heel wat massages gehad en therapieën gevolgd ivm gespannen spieren maar Meike is en blijft nummer 1!
Rosalie
Massage
Meike heb ik leren kennen als een heerlijk, fijn en warm mens! Dit voel en ervaar je ook bij de coaching. Ze stelt je direct op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Haar uitgangspunt bij de coaching is dat de ogen de spiegels van de ziel zijn. Door oogcontact te maken en te verbinden, kan ze je vertellen waar je nu staat en waar je van binnenuit behoefte aan hebt. Samen met jou zoekt zij naar jouw antwoorden voor je vraagstukken en dat doet ze met heel haar hart!
Roanne
Coaching
Via de les bij Meike kan ik contact maken met mijn lichaam en hierdoor met emoties en dingen die ik voor mezelf nog niet zag of “verstopte” hier ruimte voor bieden en dit in beweging zetten.( zodat ik hier verder in kom) . De kracht van Meike is het ‘lezen” van het lichaam en emoties/gedachten ( verhalen waar we inzitten) en hier op een warme en liefdevolle manier ruimte voor bieden en dit in beweging zetten.
Annelies
Yoga