Warm Hart

De Warm Hart retraite is een 4 uur durende privé retraite waarin je tot rust komt en je helemaal mag overgeven aan warmte en zachtheid voor jezelf. 
Je wordt verwelkomt met een kop thee en een voetenbadje met magnesiumzouten erin. Terwijl jij zachtjes aan begint te ontspannen worden je voeten heerlijk gemasseerd. 
 
Op wolkjes loop je naar de yogamat en doen we ontspanningsoefeningen en ademhaling oefeningen speciaal voor jouw lichaam om ruimte te geven aan overgave. 
 
Na de yoga stap je op de massage tafel, waar je met warme olies een zachte ontspanningsmassage ontvangt. Meike is heldervoelend en zal met haar handen een gesprek 
aan gaan van hart tot hart, zonder dat hier geluid aan te pas komt. Je kan hier zelf een vraag of thema voor inbrengen.
Het hart heeft alle antwoorden in zich. Als je weer bij komt vertelt Meike je onder genot van een helder glas koel water wat je Hart je te vertellen heeft.
 
Door deze retraite kom je weer in je rust en in je lichaam, zodat je in overgave het leven weer kunt omarmen.
 
4 uur € 197
Ook mooi in combinatie met Zen Hart. Dan duurt deze 6 uur in totaal en zijn de kosten € 297,- incl gezonde lunch.

 

De massage with a message is ook los te boeken deze duurt 2 uur en kost € 125

Ervaringen

Meike communiceert met het lichaam via massage, ze is invoelend en weet wat er nodig is. Ze heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen, inzicht krijgen en dingen los te laten. Ze is open, flexibel en speelt in op het moment.
Eefje
Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht door de manier waarop Meike masseert. Zoals Meike altijd zegt, massage with a message.
Jur
Meike deed mij beseffen hoe belangrijk vertragen en relativeren is : het hoeft niet altijd 100%. En voelbaar maken wat mijn lichaam mij vertelt: dit laat emoties stromen en daardoor komt er nieuwe energie vrij maar ook ontspanning.
Mirjam