Familie opstellingen

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf"

Een overzicht van je leven op dit moment kan verhelderend werken en je inzicht geven op bepaalde patronen,
conflict-situaties en overtuigingen die in je leven spelen. Het verleden is geen garantie voor de toekomst, maar het verleden kan nog wel invloed hebben op het heden.

Iedereen groeit op in een gezin, zij leven je voorbeeld ( ook al ben je het er niet altijd mee eens) Deze voorbeelden drukken een stempel op het leven dat je na het uitvliegen leeft. Bepaalde patronen kunnen steeds terug komen en vragen daarom om meer inzicht.

Een herinnering kan je leven bepalen. Bewust, maar vaak ook onbewust reageer je vanuit deze herinnering op situaties.
Alleen hoef je je niet te blijven vasthouden aan deze gedachtengang. Je bekijkt tijdens een Opstelling de situatie uit een ander perspectief en ziet hierdoor het grotere geheel.
Door middel van het opstellen van mensen in jouw systeem ga je anders kijken dan je oude vaste patroon.

Dus wil je inzicht in je mogelijkheden in plaats van in je beperkingen?
Of lijkt het alsof je ouders nog onder je huid zitten en wil je meer op eigen benen staan?
Dan ben je meer dan welkom.
Je zult met veel nieuwe inzichten naar huis gaan, waardoor je lichter met bepaalde situaties om zult gaan.

Er is keuze om zelf een vraag in te brengen, maar je kan ook als representant mee doen. Een representant is iemand die gevraagd kan worden om in andermans stuk deel te nemen.
Zo voel je het systeem en reageer je daar ook uit. Het kan ook zijn dat de representant alleen toeschouwer is van een systeem dat opgesteld wordt. Iedereen kan het. Het is een kwestie van open staan en voelen, de rest gaat vanzelf.

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers, waarvan 5 vraagstellingen mogelijk zijn. Mannen en vrouwen zijn beiden zeer welkom.

Wil je een vraag inbrengen dan zijn de kosten €97
Wil je als representant mee doen dan zijn de kosten €37

Ervaringen

Met enige twijfel heb ik me opgegeven voor de FamilieOPstellingen met Meike Meinhardt. Het bleek een schot in de roos. Vooral mijn eigen rol in negatieve patronen werd helder voor mij. Dit geeft een goede basis inzicht en dat helpt in het verbeteren van de kwaliteit van mijn leven. Meike was een scherpzinnige en warme begeleider in deze sessie. Waarvoor Dank. Jelte
Jelte
De familie Opstelling die ik bij Meike heb ondervonden, heeft mij uitermate verrast. Het begin, de opbouw en het gevolg leidde zij zacht, zeker en volgzaam in. De cliënt werd op zijn/haar gemak gesteld, waardoor het proces natuurlijk verliep. Hoe wonderschoon kan iets wat heel zwaar woog, door deze opstelling verlichting brengen. Mijn dank is groot.
Irene
Zelfs als je, zoals ik alleen als representant deelneemt aan een opstelling, gebeurd er van alles met je tijdens een sessie. Meike weet zo een open en veilige sfeer te creëren dat je de energie van de casus waanzinnig kunt invoelen en dus als het ware tijdelijk een andere “persoonlijkheid” kunt aannemen in je rol als representant. Het gaat dan niet over jou, maar je leert er altijd iets van dat je in je eigen leven mee kunt nemen.
Sandra