Human Design

Het experiment om je persoonlijk mooiste en fijnste leven te leiden.

Niemand krijgt een gebruiksaanwijzing bij zijn geboorte. Toch is het fijn om handvatten te hebben om in ieder geval te weten hoe voor jou het fijnst is om in bepaalde situaties te handelen. Toen Human Design op mijn pad kwam, kreeg ik het duidelijke Aha moment.
Ik ben niet gek, maar gewoon anders. Voor mij is de wereld rustiger geworden, omdat ik nu weet hoe ik persoonlijk het beste kan bewegen in het leven.

Human design is een combinatie van verschillende esoterische richtingen. Van astrologie tot chacraleer, van Kabbala tot de I-Tjing.. Door middel van je geboortedag, geboortetijd en geboorteplaats ontvang je je geheel eigen unieke Chart.
Hieruit ontdek je welke van de 4 type mensen die er zijn, jij bent. Daar blijft het niet bij, want iedereen heeft 9 Centra met een bepaald thema, 64 poorten met specifieke kwaliteiten en 32 kanalen die weer thema’s en kwaliteiten verbinden. Zo ontstaat jouw unieke persoonlijke chart.

Het is verhelderend om te weten welke handvatten jij kan gebruiken, maar ook welke valkuilen je in stapt, hoe je daar weer uit komt en hoe je jouw kwaliteiten ten volste kan benutten. Het is een geweldig cadeau aan jezelf, maar ook een top cadeau om aan ouders te geven, zodat ze toch een soort van handleiding krijgen om hun kind het best te begeleiden in het leven.

Ben jij een Generator? Een Projector? Een Manifestor of een Reflector?
En welk thema is jouw innerlijke autoriteit? Wat zijn de valkuilen van jouw Niet-Zelf?
en aan welk gevoel herken je dat? En daarbij nog veel belangrijker; Welk gevoel laat jou weten dat je op je best bent?

Ik heb na een analyse van een echte analist, de cursussen:
• Living your design
• Rave ABC
• Rave Cartography
gevolgd, waardoor ik je kan begeleiden in de eerste stappen van Human Design.

Ik bied een reading van een uur en een geheel uitgewerkt +/-20 blz tellende uitleg aan voor €150,-

Recommended Posts